Ochrana osobných údajov

Vítam Vás na svojich webových stránkach a ďakujem za Váš záujem.

Je pre mňa dôležité, aby Vaše osobné údaje boli v bezpečí. Všetky osobné údaje, ktoré sú získavané počas vašej návštevy na mojich stránkach, sú spracovávané v súlade so zákonom č.  122/2013 Z. z. (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“). Dobrovoľným vyplnením vašich osobných údajov dávate súhlas s ich spracovaním a súhlasíte so znením tohto zákona.

 

Aké osobné údaje uchovávam?

Počas vašej návštevy mojich stránok mám možnosť zaznamenať IP adresu, ktorú vám pridelil váš poskytovateľ internetu, z akých stránok ste navštívili moju stránku, ako dlho ste na stránke, ktoré konkrétne podstránky si prezeráte a pod. Tieto informácie nie sú považované za osobné a ani nie sú prepojené s vašimi osobnými údajmi.

Vaše osobné údaje zadávate dobrovoľne do rôznych formulárov na mojich stránkach: registračné formuláre, objednávkové formuláre a pod. Najčastejšie uchovávam a spracovávam tieto osobné údaje: e-mailová adresa, meno, adresa doručenia.

Ak chcete vedieť, ktoré konkrétne údaje uchovávam o vašej osobe, rada vám ich na požiadanie poskytnem písomne.

 

Na čo tieto informácie používam?

Informácie, ktoré spracovávam, môžu byť použité na niektorú z nižšie uvedených činností: personalizovanie ponuky, zlepšenie webových stránok,  vylepšenie zákazníckej podpory, spracovanie transakcií, spracovávanie výsledkov súťaží, promo akcií, ankiet, na odosielanie emailov...

 

Cookies

Používanie cookies mi umožňuje zistiť preferencie návštevníkov web stránok a na základe toho prispôsobiť ponuku na mieru konkrétnemu návštevníkovi. Cookies sa môžu používať preto, aby som zistila, či už ste moje webové stránky z vášho počítača niekedy navštívili.

Cookies sú textové súbory, ktoré uloží váš internetový prehliadač na váš disk v počítači. Používanie cookies môžete deaktivovať vo vašom internetovom prehliadači.

 

Možnosť odhlásenia

Vaše údaje používam k tomu, aby som vás mohla informovať o mojich produktoch a službách, prípadne zistiť váš názor na ne. Účasť na týchto akciách je samozrejme dobrovoľná. Pokiaľ by ste s nimi nesúhlasili, môžete mi to oznámiť, aby som mohla údaje podľa toho zablokovať. V prípade emailové komunikácie sa z odberu môžete kedykoľvek odhlásiť s pomocou odhlasovacieho odkazu, ktorý nájdete v petičke každého emailu.

 

Odkazy tretích strán

Na svojej stránke občas odkazujem na služby a produkty tretích strán. Webstránky týchto tretích strán majú vlastné podmienky ochrany osobných údajov a sú nezávislé na mojej. Z toho dôvodu nenesiem žiadnu právnu zodpovednosť za obsah a aktivity týchto tretích strán.

 

Súhlas so spracovaním osobných údajov

Prehlásenie predávajúceho: Magelona- Renata Zubčeková, sa zaväzuje plne rešpektovať dôverný charakter Vašich osobných a firemných dát, ktoré sú zabezpečené proti neautorizovanému prístupu a chránené proti zneužitiu. Údaje, ktoré zadáváte v objednávke eBookov sú potrebné pre Vašu identifikáciu ako zákazníka. Používám  ich k realizáci celého obchodu, vrátane  potrebných účtovných operácií, pri vystavení daňových dokladov, identifikácii Vašich bezhotovostných platieb a pre komunikáciu s Vami.

Vaše osobné dáta a údaje o nákupoch sú registrované v databázi a nie sú poskytované tretím osobám.

Súhlas registrujúceho sa návštevníka webu:

Vyplnením webového formulára súhlasí kupujúci so zaradením všetkých ním vyplnených osobných údajov do databáze Magelona- Renata Zubčeková, (Šafárikova 3, 911 08 Trenčín, IČO 47099844, DIČ 1084958875), ako s ich správcom, a s ich následným spracovaním prostredníctvom spracovateľa pre marketingové účely a obchodné zdieľanie prostredníctvom elektronických prostriedkov podľa zákona č.  122/2013 Z. z , a to na dobu do odvolania súhlasu.

 

Ak máte akékoľvek otázky kontaktujte ma prosím:

renata.zubcekova@gmail.com

Mgr. art. Renata Zubčeková

Magelona- Renata Zubčeková

Šafárikova 3

911 08 Trenčín

Slovensko

IČO: 47099844

DIČ: 1084958875